Retourneren

Uiteraard willen wij dat u tevreden bent over uw aankoop. Heeft u vragen over het artikel of over de toepassing hiervan, neemt u dan met ons op.

Bedenktijd

U kunt de koop ongedaan maken, zonder opgave van reden, binnen veertien na ontvangst van het product. Wilt u een product terugzenden, meldt dit dan binnen de veertien dagen.

Als u gebruik wilt maken van de bedenktijd, moet u het product terugsturen, volgens de aanwijzingen van verlichtingdesign.nl. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Het bestelde artikel voldoet niet aan uw verwachting

Voldoet het door u bestelde artikel niet aan uw verwachtingen, dan kunt u het artikel retourneren. Dit is mogelijk binnen veertien dagen na ontvangst van het product, mits de artikelen onbeschadigd zijn en verpakking indien mogelijk onbeschadigd zijn. Maak binnen de veertien dagen een melding van de retourzending. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Artikelen ruilen

Indien u een artikel wil ruilen dient u hierover eerst contact met ons op te nemen.

De goederen mogen binnen veertien dagen geruild worden, mits de artikelen onbeschadigd zijn en verpakking indien mogelijk onbeschadigd zijn. Uitgezonderd zijn artikelen die speciaal voor u zijn bewerkt of op maat gemaakt.

Sluit een kopie bij van de factuur bij het retour te zenden artikel. De kosten van retourzending komen voor uw eigen rekening.

Na ontvangst van het artikel in ongeschonden staat en in indien mogelijk originele verpakking verwerken wij uw vervangende bestelling. Indien u nog een bijbetaling verschuldigd bent verzenden wij uw vervangende bestelling na ontvangst van de verschuldigde bijbetaling.