Betaalwijzen

Betaalmogelijkheden;

logo-sisow1Bij verlichtingdesign.nl kunt u op diverse manieren betalen via het beveiligde Sisow SSL-platform, dit herkent u aan de gesloten sleutel bovenaan uw scherm. Wanneer u bij ons een bestelling heeft geplaatst, wordt u, indien u kiest voor iDEAL -AchterafBetalen – Mister Cash/Bancontact – SofortBanking/DIRECTebanking -doorgeleid naar deze beveiligde betaalomgeving om je online betaling direct te kunnen voldoen. Kiest u voor overboeking, dan ontvangt u direct na het afronden van uw bestelling een e-mail van Sisow waarin de instructies staan om te betalen via overboeking. Nadat wij een betalingsbevestiging hebben ontvangen van Sisow, wordt uw bestelling naar u verstuurd. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online aankopen het belangrijkste aspect. verlichtingdesign.nlheeft geen inzicht in uw bank- en creditcard gegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld verstuurd. Sisow maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie technologieën zodat je privacy voor 100% gewaarborgd is. Indien uw betaling mislukt ontvangt u automatisch een e-mail van Sisow met een link om de betaling alsnog af te ronden. Alle betalingen of terugbetalingen die via Sisow zijn voldaan, gaan via de rekening van Sisow, en niet via onze eigen rekening. Is uw bestelling voldaan op werkdagen vóór 15.00 uur dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Betaalmogelijkheden Nederland

U kunt bij verlichtingdesign.nl op de volgende manieren betalen:

iDEAL

iDEAL-grootMet iDEAL kan je vertrouwd, veilig en makkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct een koppeling maakt met je internetbankieren programma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de beveiligde en vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je al gewend bent.

Kenmerken:

 • Wanneer u bestelt op een werkdag voor 15:00, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag op het afleveradres geleverd.
 • U rekent snel en eenvoudig af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank;

Vooruitbetaling (overboeking)

logo-overboekingverlichtingdesign.nl geeft de voorkeur aan betaling met iDEAL, omdat deze transacties direct zichtbaar zijn. Mocht je liever via bankoverschrijving willen betalen, dan is dat ook mogelijk.

Kies in het betaalmenu voor overboeking. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u van Sisow direct een e-mail. In deze e-mail staan de instructies om te betalen via overboeking. U kunt uw betaling overmaken via uw eigen bank met de gegevens die staan vermeld in deze e-mail, of u kunt gebruik maken van de IDEAL betaal link.

Nadat de betaling is voldaan en wij de bevestiging van Sisow hebben ontvangen wordt uw bestelling verstuurd. Dit kan enkele dagen duren. Dus bezorging op korte termijn is dan niet mogelijk! De betaling dient binnen 7 werkdagen te zijn voldaan.

Via bankoverschrijving dien je wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van je bank. In het bestelproces kies je voor de betaalmethode voor “Betaal met Overboeking”.

Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kan je een nieuwe bestelling plaatsen.

Kenmerken:

 • U ontvangt per e-mail de betaalgegevens;
 • De betaling wordt verwerkt door Sisow
 • U ontvangt per e-mail een bericht wanneer het bestelbedrag door ons is ontvangen (dit kan 1 tot 3 werkdagen duren afhankelijk van uw bank);
 • Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd op uw afleveradres.

AchterafBetalen via Sisow

logo_achterafbetalenU kunt achteraf betalen met een Sisow Factuur. Koop nu – betaal pas over 14 dagen! U ontvangt eerst het product en daarna heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. U ontvangt een acceptgiro van Sisow per post of per e-mail. Door voor deze betaalmethode kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Sisow. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Sisow een gegevenscontrole uit. De kredietwaardigheid wordt getoetst aan de hand van een aantal criteria zoals adresverificatie, geboortedatum of een BKR-toets. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk op een andere manier betalen. U dient het openstaande bedrag binnen 14 dagen na factuurdatum te voldoen. Betaald u niet binnen 14 dagen, dan ontvangt u een herinnering en dient u de factuur plus herinneringskosten binnen 7 dagen te worden voldaan. Indien de betaling niet wordt voldaan, start er een incassotraject. Meer informatie over achteraf betalen kunt u vinden in de .

Kenmerken:

 • Eerst zien, dan betalen.
 • Een comfortabele betalingstermijn van standaard 14 dagen, die aansluit op het retourrecht.
 • Factuur per e-mail met iDEAL-link Gemakkelijk en veilig in gebruik.
 • Wanneer u bestelt op een werkdag voor 15:00, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag op het afleveradres geleverd.

Betaalmogelijkheden België

Via Bancontact/Mister Cash

logo_bancontact_mister_cashMet Bancontact/Mister Cash betaalt u veilig en snel online. Kies deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de online beveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen.

Let op dat u aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Uw bank ondersteunt de dienst. Momenteel wordt online betalen met uw BC/MC-kaart ondersteunt door in ieder geval Fintro, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank.
 • U beschikt over een identificatiemiddel Bancontact/Mister Cash-betalingen op internet worden beschermd door de beveiligde dienstverlening Web Banking. Neem contact op met uw bank indien u nog niet over Web Banking beschikt.
 • U kent uw kaartnummer en vervaldatum Om met uw betaalkaart op internet te kunnen betalen, moet u uw kaartnummer en vervaldatum kennen. Deze info wordt nog niet standaard vermeld op alle kaarten, maar u kunt ze online opvragen op de website van uw bank: AXA, CBC, Dexia, Fortis, ING, KBC, VDK.

Kenmerken:

 • Wanneer u bestelt op een werkdag voor 15:00, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag op het afleveradres geleverd.
 • U rekent snel en eenvoudig af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

 

Betaalmogelijkheden Duitsland

Giropay

giropay-logoWij bieden voor onze Duitse klanten de betaalmethode Giropay aan. Giropay is een online betaalmethode, die door meer dan 1500 banken en spaarbanken (Sparkassen) wordt aangeboden. Voor het gebruik van Giropay hoeft u zich niet apart aan te melden. U heeft alleen een bankrekening nodig die is aangemeld voor Online-Banking bij 1 van de 1500 deelnemende banken of spaarbanken. Door gebruik te maken van Giropay wordt u tijdens het betaalproces automatisch doorgeleid naar de betaalomgeving van uw bank, met de bijbehorende toegangscodes.

Kenmerken:

 • Wanneer u bestelt op een werkdag voor 15:00, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag op het afleveradres geleverd.
 • U rekent snel en eenvoudig af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

DirectEbanking/Sofort Banking

sofort-banking-logoWij bieden eveneens de betaalmethode SofortBanking (voorheen DirectEbanking) aan voor klanten uit Duitsland. Sofortbanking is vergelijkbaar met IDeal maar is een bank onafhankelijk platform. U verricht uw transactie via SofortBanking, maar maakt daarbij gebruik van de voor u bekende beveiligingsmethoden van uw bank. Nadat u de transactie heeft afgerond wordt uw bestelling direct door ons verwerkt.

Kenmerken:

 • Wanneer u bestelt op een werkdag voor 15:00, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag op het afleveradres geleverd.
 • U maakt gebruik van de beveiligingsmethoden van uw eigen bank.